Ühiskond & Kultuur

1250 vaimuliku ühispöördumine: vaktsiinipassid on vastuvõetamatud, kuna loovad meditsiinilisel diskrimineerimisrežiimil põhineva ühiskonna

Ühendkuningriigi 1250 vaimulikku hoiatavad oma ühispöördumises, et kohustuslike vaktsiinipasside kasutusele võtmine kirikus käimise eeltingimusena looks „meditsiinilisel diskrimineerimisrežiimil põhineva“ ühiskonna ning oleks seetõttu ühiskonda lõhestav ja destruktiivne.

Vaktsiinipasside kontrollühiskonna pealetung jätkab Briti saartel oma võidukäiku. Ühendkuningriigi vaktsiinide minister (selline positsioon on nüüd olemas) Nadhim Zahawi on andnud teada, et vaktsiinipasside alusel ühiskonna eraldamine vaktsineeritud ja vaktsineerimata liikmeteks jätkub ning tulevikus on plaanis skeemi lülitada aina rohkem ühiskondlikke tegevusi, alustades spordivõistlustest ning lõpetades muusikafestivalidega.

Hiljutises raadiosaates vastas äriminister Paul Scully küsimusele „Kas tulevikus võidakse keelata vaktsineerimata inimestel kirikus käimine?“ sisuliselt jaatavalt, väites, et „me ei välista ühtegi meetodit (vaktsiinipasside kasutusele võtmise jõustamiseks)“.

„Me ei välista ühtegi meetodit (vaktsiinipasside kasutusele võtmise jõustamiseks)“

Paul Scully
Ühendkuningriigi äriminster

Tänase päeva seisuga on 1250 kristlikku vaimulikku kirjutanud avatud kirja Ühendkuningriigi peaministrile Boris Johnsonile, milles hoiatatakse, et „vaktsiinipasside kasutusele võtmine kujutab endast vägivallaähvarduse ebaeetilist väljendusvormi, mis rikub informeeritud konsensuse põhimõtet“.

Viidates tõsiasjale, et paljud kristlased ei soovi lasta ennast vaktsineerida tulenevalt tõsistest eetilistest vastuoludest, hoiatavad kristlastest vaimulikud, et vaktsiinipassid loovad kaheklassilise ühiskonna, sisuliselt meditsiinilise apartheidi, kus vaktsiinist keeldunud inimestest saab ühiskonnaelust väljaarvatud „alamklass“.  

1250 kristliku vaimuliku poolt allkirjastatud ühispöördumises märgitakse, et „vaktsiinipasside programm hävitab liberaalse demokraatia sellisena, nagu me seda seni tundnud oleme ning loob jälgimisühiskonna, milles valitsus kasutab tehnoloogiat selleks, et kontrollida kodanike elusid. Tegemist on ühe kõige ohtlikuma plaaniga kogu Suurbritannia poliitilise ajaloo vältel“.

Ühendkuningriigis kasvav vastasseis vaktsiinipasside põhise kontrollühiskonna loomisele on leidnud peegeldust ka teisel poolel Inglise kanalit Mandri-Euroopas ning inimesed Prantsusmaal, Itaalias ja Kreekas on asunud mässama sundvaktsineerimise ning vaktsiinipasside süsteemi vastu. Ometi on arengute juures kõige masendavam tõdeda, et hetkeseisuga on enamus Briti elanikest kohustusliku vaktsineerimise ja vaktsiinipasside poliitika poolt. 

Vaktsiinipasside programm hävitab liberaalse demokraatia sellisena, nagu me seda seni tundnud oleme ning loob jälgimisühiskonna, milles valitsus kasutab tehnoloogiat selleks, et kontrollida kodanike elusid. Tegemist on ühe kõige ohtlikuma plaaniga kogu Suurbritannia poliitilise ajaloo vältel.

Seotud lood:

Jaga sõpradega:
Tasuta uudiskiri
Hoia end Makroskoobis!

Saadame korra nädalas sinu e-postkasti kokkuvõtte nädala jooksul ilmunud olulisematest lugudest ja uudistest.

Suur luguÜhiskond & Kultuur

Peter Hitchens: koroonasulgude mõju ühiskonnakorraldusele ja rahvastiku psüühikale saab olema pikaajaline ning sügav

Soovitame lugeda ...