fbpx
AudioMaailmavõim & Geopoliitika

ELi poliitika hävitab süstemaatiliselt Euroopa rahvaste võimalust kasvatada toitu

Loo AUDIOVERSIOON on kuulatav lehekülje lõpus

Ungari ajalehe Magyar Nezmet kolumnist Tamas Fricz kirjutab, kuidas Euroopa Liidu poliitika on suunatud ühemõtteliselt aastatuhandeid inimkonna elu ja arengu aluseks olnud põllumajanduse hävitamisele.

Ülemaailmse eliidi kontrolli all olev Euroopa Liit hävitab oma poliitikaga süstemaatiliselt põllumajandust, kuid antud protsess ei ole käivitunud mitte üksnes Euroopas – tegemist on programmiga, mida viiakse ellu kogu Läänemaailmas.

Euroopa Komisjon ja liikmesriigid, kes selle diktaate orjameelselt järgivad, sealhulgas Saksamaa, võtavad vastu ühe meetme teise järel, millel ei saa olla muud tulemust kui traditsioonilise põllumajanduse ja loomakasvatuse võimatuks muutmine – tegevuse, mida inimkond on viljelenud tuhandeid aastaid.

EL-i poliitika ähvardab nüüd hävitada kõik, mis on andnud meile igapäevast leiba ja toitu, muutes põllumeeste ellujäämise sisuliselt võimatuks. Vanasõna „pole põllumehi, pole toitu“ on tabav. Ilma põllumeesteta sureme me kõik lõpuks nälga.

ELi poliitika ähvardab nüüd hävitada kõik, mis on andnud meile igapäevast leiba ja toitu, muutes põllumeeste ellujäämise sisuliselt võimatuks. Vanasõna „pole põllumehi, pole toitu“ on tabav. Ilma põllumeesteta sureme me kõik lõpuks nälga.

Taani valitsus teatas hiljuti, et kehtestab 2030. aastal veise-, sea- ja lambamaksu. Bürokraadid deklareerivad, et need loomad põhjustavad tohutut kahju, kuna paiskavad atmosfääri süsinikdioksiidi. Selle kõige taga seisab aga roheline ideoloogia – täpsemalt Euroopa Liidu nn rohelepe, mis põhineb ideel, et globaalne soojenemine on põhjustatud inimese õhku paisatud süsinikdioksiidi heitkogustest, muuhulgas põllumajanduse kaudu, kuna kariloomad paiskavad atmosfääri metaani.

Meetmed, mida EL ja Lääneriigid tervikuna üha jõulisemalt rakendavad, on erinevad, kuid need kõik juhivad elanikkonda samasse suunda. Põllumajandustootjaid sunnitakse üha enam hoiduma maaharimisest, puhastama maad ja lõpetama oma tegevust ning seda kõike väidetavasti eesmärgiga “kaitsta kliimat”. Just neid diktaate pidid Madalmaade põllumehed hiljuti sunniviisiliselt ellu viima, asetades üle 3000 tootja võimatusse olukorda.

Ukraina põllumajandustoodete Euroopa turule laskmine on aga Brüsseli konkreetne, käegakatsutav kuritegu, mis kujutab endast otsest, selget ja vahetut ohtu Euroopa põllumajandustootjatele, eeskätt aga Ida- ja Kesk-Euroopa põllumeestele. On hästi teada, et Ukraina põllumajandustoodete standardid on märgatavalt lõdvemad kui EL-is ning Ukraina produktide kvaliteet on kehvem kui Euroopa toodetel, mistõttu ei suuda EL-i põllumajandustootjad Ukraina toodetega hindade osas konkureerida.

Kõiki vastu võetud samme jälgides muutub ilmseks, et globalistlikku klikki teenivate Euroopa Liidu juhtide iga samm hävitab nüüdseks sihiteadlikult Euroopa põllumajandust, kuna ükski kainemõistuslik valitseja ei käitaks sedavõrd mõistusevastast programmi.

Allikas

Adrian Bachmanni kommentaar:

Vaadates Läänemaailmas tervikuna vallandunud maniakaalset tungi hävitada süstemaatiliselt inimkonna eluks hädavajalikud bioloogilised, energeetilised, sotsiaalsed ning vaimsed-moraalsed alustalad, jääb väga vähe ruumi mis tahes tõlgenduseks, mis ei käsitleks protsesse läbimõeldud ja eesmärgistatud tegevusena, kus inimkonna elumahladest tühjaks pigistamine ei ole mitte sõgeda ideoloogia juhuslikuks kõrvalproduktiks, vaid eesmärgiks iseeneses.

Sporaadiliselt mõistusevastane tegevus oleks veel ehk selgitatav kollektiivse idiotismiga, mis esineb lihtsalt kõige kontsentreeritumal tasemel võimupüramiidi tipus. Ent programm hävitada inimkonna eluks vajaliku kvaliteetse toidutootmise alused, et pisendada nanoskoopilisel määral “kasvuhoonegaaside” paiskumist atmosfääri, mille efekt on pealegi vaevu märgatav, ei kõnele mitte kollektiivsest vaimuhaigusest, vaid alasti kurjusest, mille õigustuseks toodud selgitus on sedavõrd absurdne, et mõjuda igale kainemõistuslikule inimesele mõnitusena.

Ent programm hävitada inimkonna eluks vajaliku kvaliteetse toidutootmise alused, et pisendada nanoskoopilisel määral “kasvuhoonegaaside” paiskumist atmosfääri, mille efekt on pealegi vaevu märgatav, ei kõnele mitte kollektiivsest vaimuhaigusest, vaid alasti kurjusest, mille õigustuseks toodud selgitus on sedavõrd absurdne, et mõjuda igale kainemõistuslikule inimesele mõnitusena.

Ultimatiivselt on jõudnud Euroopa rahvaste ette valik, “kas olla või mitte olla”, kuna rangelt kohustuslikuna ette antud kurss võtab iga mööduva aastaga üha enam elu, või vähemasti elamisväärset elu hävitava programmi ilme.

Makroskoop saab ilmuda üksnes oma lugejate ja kuulajate toel. Juhul kui ka Sina oled huvitatud Makroskoobi edasisest ilmumisest, saad teha selleks omale jõukohase annetuse käesoleva loo lõpus toodud rekvisiitidel. Tänan tähelepanu ja abi eest!

Adrian Bachmann on Makroskoobi temaatilise kontsepti väljatöötaja ja portaali peatoimetaja. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna, õppinud EBS-i magistriõppes ärijuhtimist ning töötanud 10 aastat luureanalüütikuna Välisluureametis ja NATO peakorteris. Seejärel 4 aastat peaanalüütikuna investeerimiskulla valdkonnas. Tema missiooniks on majanduslike, poliitiliste ja julgeolekualaste protsesside ning nende omavaheliste seoste mõistetavaks tegemine nii globaalsel, regionaalsel kui ka riiklikul tasandil. Kes soovib aidata Adrianil seda kutsumust jätkata, saab seda teha läbi annetuse pangaülekandega järgmistel rekvisiitidel:

MAKSE SAAJA: Adrian Bachmann

KONTO NUMBER: EE271010011832141226

SELGITUS: Annetus

Esifoto: Alexandros Michailidis/Shutterstock.com

SEOTUD LOOD:

Jaga sõpradega:
Tasuta uudiskiri
Hoia end Makroskoobis!

Saadame korra nädalas sinu e-postkasti kokkuvõtte nädala jooksul ilmunud olulisematest lugudest ja uudistest.