Konsultatsioonifirma McKinsey & Company andmetel peaks võltstoidust, mida tööstuses ka “biorevolutsiooniks” või sünbioks (lühend sünteetilisest bioloogiast) nimetatakse, välja kujunema 3 triljoni dollari suuruse käibega turg.
Koguni 60 protsenti füüsilistest sisenditest kogu maailmamajandusse “võiks põhimõtteliselt toota bioloogiliselt …,” leidis McKinsey & Company. See tähendab, et turul pole mitte ainult võltsliha, vaid ka võltspiim ja võltsrasv. Ning nagu selgub, on peaaegu kõik muugi teoreetiliselt võlts(itav).
“.. umbes kolmandik neist sisenditest on bioloogilised materjalid (toiduks kasvatatud puit või loomad) ja ülejäänud kaks kolmandikku on mittebioloogilised (plastid või kütused), kuid neid saab potentsiaalselt toota või asendada bioloogia abil,” kirjutas McKinsey oma võltstoiduainetööstuse aruandes.
Paljud on juba teadlikud sellistest ettevõtetest nagu Impossible Foods ja Beyond Meat, mis on kaks peamist tegijat, kes domineerivad tänasel päeval võltslihatööstuses. Äsja on välja antud ka maailma esimene võltsrasv, mida turustatakse “kultiveeritud õli” nime all.
Miljardärist eugeenik Bill Gates tõi tehispiima avalikkuse ette esmakordselt 2020. aasta juunis, mil maailma tähelepanu fookus oli suunatud covidile, George Floydile, Black Lives Matter`ile (BLM) ja muudele kriisidele, mis osutusid sama sünteetiliseks nagu Gatesi poolt propageeritud võltstoit. Gates on tänaseks toonud oma idufirma kaudu turule ka beebidele mõeldud sünteetilise, laboris valmistatud “inimpiimalaadse toote” BIOMILQ nime all.
“Kasutades piimanäärme epiteelirakke, mis on paigutatud rakukultuuri söötmega kolbidesse, kasvavad rakud ja need paigutatakse bioreaktorisse, mis ettevõtte sõnul “loob rinnaga sarnased tingimused”,” teatas Defender oma isutavat toodet tutvustades.
Hoiduge “täppiskääritamisest” – petlikust tehnoloogiast, mis EI OLE sama, mis traditsiooniline toidu kääritamine
Selleks, et meelitada võimalikult paljusid inimesi oma laboris valmistatud keemilisi segusid sööma, peavad nende taga olevad isikud leiutama keerulise terminoloogia, mis näitab tehistoitu tegelikust loomulikumana.
Üks seesugune moesõna, mis on äsja toiduainetööstuse leksikasse imbumas, on “täppiskääritamine” – mõiste, mis üritab luua lingvistilist seost looduses aset leidva loomuliku kääritamise protsessiga.
“See on sünteetilise bioloogia vorm, mis on olnud kasutusel vähemalt 20 aastat,” selgitab dr Joseph Mercola täppiskääritamist ja seda, mida see tegelikult endaga kaasa toob.
“Täppiskääritamine kasutab geneetiliselt muundatud (GE) mikroorganisme, nagu pärm ja bakterid, mida kääritatakse õlletehaselaadsetes mahutites kõrgtehnoloogilistes, farmatseutilistes, steriilsetes tingimustes. Seda seetõttu, et need kultuurid on väga vastuvõtlikud saastumisele, mis rikuks koheselt kogu partii.”
“Ja saastumine võib juhtuda kergesti. Seetõttu on uudsesse tehnoloogiasse, mis kasutab bioloogilisi kombinatsioone, mida pole looduses kunagi varem eksisteerinud, investeeritud juba miljardeid dollareid.”
Teisisõnu, sarnaselt Wuhani koroonaviiruse (Covid-19) “vaktsiinidega” on täppiskääritatud “toidud” täiesti eksperimentaalsed. Keegi ei tea, mida nad inimkehaga tegelikult teevad, kuid see polegi oluline, kui ees ootab potentsiaalselt 3 triljoni dollari suurune käive.
“Sünteetilise toidu töösturid on ettevaatuspõhimõtte üle parda heitnud, kuna võltsliha, võltsrasvade ja võltspiima tootmise pikaajalised tulemused on täiesti teadmata,” hoiatab Mercola võltstoidu liikumise taga olevate korporatsioonide eest.
“Kuid see kõik teenib põhieesmärki, milleks on maailmavalitsemine toidutootmise üle kontrolli haaramise kaudu…. Võltsitud, ülitöödeldud toidud annavad globalistidele enneolematu võimu ja kontrolli inimeste tervise üle,” hoiatab Mercola.
Aita Makroskoobil edasi ilmuda
Hea külastaja… Tänan Sind, et oled meie lugejaks! Kuna Makroskoobi tegevuse jätkamine nõuab palju tööd ning väljaminekuid, sõltub portaali edasi püsimine oma lugejate toetusest, ilma milleta pole paraku ka Makroskoopi.
Kui soovid, et Makroskoop avaldaks ka edaspidi kaalukaid uudiseid, läbinägelikke analüüse ja mõtlemapanevaid arutelusid, siis saad sellele kaasa aidata, tehes pangas püsikande (või erakorralise suurema toetuse) portaali kontole:
ANNETUSE SAAJA: OÜ Nanoskoop
KONTO NUMBER: EE687700771007683571
SELGITUS: Makroskoobi annetus
Kuigi Makroskoobi lugejate majanduslikud võimalused on erinevad, on iga annetus portaali edasikestmise jaoks erakordselt oluline ning suure tänuga vastu võetud.
Aitäh!