Site icon Makroskoop

Koroonavaktsiinide alustehnoloogia leiutaja dr Robert Malone: vaktsiinid on ohtlikud, väheefektiivsed ning sundvaktsineerimine on kriminaalne

Joe Rogan'i intervjuu dr Robert Malone'iga

https://makroskoop.ee/wp-content/uploads/2022/01/Makroskoop-Audiolugu_rogan-malone.mp3

Koroonavaktsiinide alustehnoloogia leiutaja dr Robert Malone tunnistas äsja aset leidnud intervjuus, et koroonavaktsiinid on ohtlikud ja väheefektiivsed ning hoiatas: „Valitsus on tänaseks kontrolli alt väljunud. Nad ei ole enam legitiimsed ja nad eiravad täielikult bioeetikat,” lisades, et „meile peale surutavad eksperimentaalse vaktsiini manustamise kohustused on sõnaselgelt ebaseaduslikud ja vastuolus Nürnbergi inimkatseid kriminaliseeriva koodeksiga.”

Koroonavaktsiinide võtmetehnoloogia leiutaja keeldub kaasa minemast sundvaktsineerimise programmiga, mis on teerullina üle sõitnud nii meditsiinieetikast kui terviseandmete salastatuse põhimõtetest.

2021. aasta üheks kõige olulisemaks infopaljastuseks meediaruumis oli Joe Rogani 30. detsembril aset leidnud intervjuu dr Robert Malone’iga. Dr Malone on teadlane, kes on koroonaviiruse vaktsiinide aluseks oleva mRNA tehnoloogia looja. Lisaks on Dr Malone töötanud välja arvukalt muid meditsiinitooteid, ravimeid ja kliinilisi katseid.

Malone on töötanud koos dr Anthony Fauciga ning USA Haiguste Ennetamise ja Tõrje Keskuse (Centers for Disease Control) teadlastega. Mis peamine, koroonavaktsiinide võtmetehnoloogia leiutaja keeldub kaasa minemast sundvaktsineerimise programmiga, mis on teerullina üle sõitnud nii meditsiinieetikast kui terviseandmete salastatuse põhimõtetest.

Malone hoiatas: „Valitsus on tänaseks kontrolli alt väljunud. Nad ei ole enam legitiimsed ja nad eiravad täielikult bioeetikat,” lisades, et „meile peale surutavad eksperimentaalse vaktsiini manustamise kohustused on sõnaselgelt ebaseaduslikud ja vastuolus Nürnbergi inimkatseid kriminaliseeriva koodeksiga.”

Sundvaktsineerimise agendale vastu töötamise eest kustutati maailmakuulsa teadlase Twitteri konto. Lisaks likvideeriti ka dr Malone’i LinkedIn-i profiil, mis küll hiljem taastati. Kusjuures LinkedIn konto algse kustutamise põhjuseks sai asjaolu, et dr Malone mainis kontol tõsiasja, et maailma suurima uudisteagentuuri Reutersi juht on ühtlasi ka maailma ühe suurima vaktsiinitootja Pfizeri nõukogu liige. Reuters on ühtlasi ka meediaagentuur, mida nii Twitter kui ka teised sotsiaalmeedia hiiud kasutavad “faktikontrollimise” vahendina.

Robert Malone on lubanud jätkata ebameeldivate tõdede avalikkuse ette toomist, vaatamata ravimikonglomeraatide survele maailma üht peamist vaktsiinieksperti vaikima sundida.

KUULA INTERVJUUD:

Järgnevas on toodud dr Malone’i peamised mõtted Joe Roganile antud kolmetunnisest intervjuust:

Malone’i sõnul on nii hüdroksüklorokviin kui ivermektiin Maailma Terviseorganisatsiooni vajalike ravimite nimekirjas. Need on ravimid, mida on miljardites doosides manustatud ning mis leevendavad sümptomeid ja lühendavad haiguse kestust, ennetades sedasi võimalikku tõsist haigestumist ja surma.

Maailma suurima uudisteagentuuri Reutersi juht on ühtlasi ka maailma ühe suurima vaktsiinitootja Pfizeri nõukogu liige.

Sundvaktsineerimise agendale vastu töötamise eest kustutati maailmakuulsa teadlase Twitteri konto.

Mida rohkem doose süstitakse, seda vastuvõtlikumad paistavad inimesed koroonaviiruse suhtes olevat. Iisraelis üritatakse veenda inimesi saama oma neljandat süsti, samas kui andmed näitavad hoopiski haigestumise ägenemist vaktsineeritute seas.

Allikad: Natural News, Spotify

Jaga sõpradega:
Exit mobile version