Site icon Makroskoop

INTERVJUU  – Maailma raha- ja võimusüsteemi olemusest, vabadusest, türanniast ja inimloomusest

Alljärgnevas pikas intervjuus vestleb Makroskoobi looja Adrian Bachmann Mait Krauniga laial teemaderingil. Käsitlust leiavad sellised küsimused nagu

2 tunni pikkune videointervjuu on vaadatav allpool toodud lingil. Kes soovib aidata Makroskoobil edasi ilmuda, see saab anda selleks omapoolse panuse, tehes talle jõukohase annetuse all toodud rekvisiitidel. Makroskoobi edasi kestmisele aitavad kõige enam kaasa püsikorraldusena tehtud annetused, mis võimaldavad portaali regulaarset ilmumist kindlamal alusel.

Adrian Bachmann on Makroskoobi temaatilise kontsepti väljatöötaja ja portaali peatoimetaja. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna, õppinud EBS-i magistriõppes ärijuhtimist ning töötanud 10 aastat luureanalüütikuna Välisluureametis ja NATO peakorteris. Seejärel 4 aastat peaanalüütikuna investeerimiskulla valdkonnas. Tema missiooniks on majanduslike, poliitiliste ja julgeolekualaste protsesside ning nende omavaheliste seoste mõistetavaks tegemine nii globaalsel, regionaalsel kui ka riiklikul tasandil. Kes soovib aidata Adrianil seda kutsumust jätkata, saab seda teha läbi annetuse pangaülekandega järgmistel rekvisiitidel:

MAKSE SAAJA: Adrian Bachmann

KONTO NUMBER: EE271010011832141226

SELGITUS: Annetus

Jaga sõpradega:
Exit mobile version